Houten binnenschrijnwerk en interieurwerken?

Veel hout in je interieur oogt warm en uitnodigend. Kiezen voor houten binnenschrijnwerk is daarom een verstandige keuze. Als schrijnwerkers maken en plaatsen we al jarenlang houten binnenschrijnwerk in interieurs. Van klassiek en traditioneel houtwerk, tot trappen, parket inbouwkasten, keukens en meer. Vakkundig maatwerk uit onze eigen schrijnwerkerij te Geel. Ontdek hier alvast wat wij voor jou kunnen betekenen.

Binnendeuren

Houten binnendeuren zijn mooi en duurzaam, geschikt voor elk interieur. Kies het model en de kleur, en we gaan aan de slag in ons atelier. We spuiten de houten binnendeuren in een kleur naar keuze, zodat ze perfect aansluiten bij je stijl. Van kwaliteit gesproken.

Houten trappen
Wij plaatsen houten trappen in woningen en appartementen. Met onze houten trappen scoren we uit uitstekend op valk van prijs-/kwaliteitsverhouding. Reken op onze vakmannen voor de vakkundige afwerking van je trap.
Inbouwkasten
Inbouwkasten in hout zijn erg handig. Ze bieden extra opbergruimte in je huis, voor voorwerpen, eetwaren of kleding. En het voordeel is dat je de houten inbouwkast achteraf gewoon dichttrekt, zodat alles netjes opgeborgen is. Onze houten inbouwkasten zijn gegarandeerd een succes.

Je kleren netjes opbergen kan in een mooi afgewerkte dressing in hout Van Der Borgt en Daisy bvba. Sierlijk afgewerkt, of liever modern… laat ons weten hoeveel ruimte je hebt en wat voor type dressing je voor ogen had. Komt in orde, die houten dressing.

Een keuken op maat, in kwaliteitsvol hout, is de absolute topper van elke nieuwbouw of renovatie. Wij bouwen ze met veel vakkennis en passie, voor een oogverblindend en duurzaam resultaat. We adviseren je ook graag over de materialen en keukentoestellen.

Radiatorkasten
Met houten radiatorkasten zorgen we ervoor dat verwarmingselementen netjes worden ingewerkt in het interieur. Het plaatsen van radiatorkasten is een veel gevraagde opdracht bij interieurwerken. Even opmeten en vervolgens bouwen in onze schrijnwerkerij in Geel.

Van klein houtwerk tot volledige winkelinrichting, wij zijn je partner. Een winkelinrichting in hout nodigt uit en is functioneel. Of je nu op zoek bent naar een partner voor de totaalinrichting van je winkel, café, bistro of restaurant, onze vakmannen weten van aanpakken.

Meer weten?

Bekijk ons binnenschrijnwerk en maak vrijblijvend een afspraak.