Familiebedrijf met een hart voor hout en bouw

Al decennialang geniet Van Der Borgt en Daisy bvba een uitstekende reputatie als schrijnwerker en aannemer in regio Geel en omstreken.

Gestart in de jaren ‘70 met de focus op binnen- en buitenschrijnwerk in hout, en doorheen de jaren gegroeid tot volwaardige bouwfirma voor particulier en projectontwikkeling. Voeg hierbij de hardewerkersmentaliteit van een familiebedrijf pur sang en je zit goed voor een prachtige nieuwbouw, verbouwing of interieurwerken.

Specialist in woningbouw, appartementen, dakwerken en houten schrijnwerk

Wij bouwen huizen en appartementen van A tot Z. Als totaalprojecten of enkel de ruwbouw, volledig op maat. Als specialist in dakwerken timmeren we je dak volgens de regels van de kunst, en leggen we de pannen van je keuze.

Ook buitenschrijnwerk kan je met een gerust hart aan ons overlaten. Zo plaatsen we onder andere houten poorten, veranda’s, carports, poolhouses en erkers. Onze afdeling binnenschrijnwerk helpt je graag verder met traditioneel houtwerk, inbouwkasten, keukens op maat, dressings, binnendeuren, trappen, parket en meer.

Een team van 7 ervaren vakmensen staat voor je klaar. Ieder met zijn expertise in bouw of schrijnwerk. Bij ons is een open communicatie en uitstekende opvolging van de werken gegarandeerd. Al het schrijnwerk in hout maken wij bovendien in eigen atelier, met CNC-gestuurde machines. Kom eens kennismaken en ervaar het zelf.

Meer weten?

Bekijk onze diensten, realisaties en maak vrijblijvend een afspraak.