Mooi buitenschrijnwerk in hout?

We zijn sterk in buitenschrijnwerk voor je nieuwbouw of renovatie. Het aanbod is ruim, de expertise groot. Het is dan ook vader Van Der Borgt die meer dan 40 jaar geleden de schrijnwerkerij opstartte en vandaag de dag nog mee werkt in het atelier. Ons buitenschrijnwerk maken we uit hout, in eigen atelier. Bekijk welk type buitenschrijnwerk we in petto hebben, steeds maatwerk! Staat jouw gewenst schrijnwerk er niet bij? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Houten ramen

We maken en plaatsen houten ramen. Graag komen we ter plaatse om de afmetingen op te nemen, om vervolgens de houten ramen in onze schrijnwerkerij te vervaardigen en in de gewenste kleur te spuiten. Eigenlijk pure ambacht. De garantie van 10 jaar op de fabricage is mooi meegenomen.

Houten poorten

Bij iedere woning past een houten poort. Een fijn afgewerkte houtconstructie met of zonder doorkijk, een klein houten tuinpoortje… alles is mogelijk. Ook voor geautomatiseerde houten poorten en sectionale poorten ben je bij ons aan het juiste adres.

Een houten veranda is een echte meerwaarde voor je huis. Het is heerlijk vertoeven in zo’n mooie houten constructie van veranda’s Van Der Borgt en Daisy bvba. Voor kleine houten veranda’s of bijzondere wensen voor een extra leefruimte staan onze schrijnwerkers voor je klaar.

Carports

Een carport in hout is de ideale plek om je auto of motorhome veilig en comfortabel te stallen. Onze klanten appreciëren onze professionele werkwijze en perfecte afwerking van houten carports. We bouwen ze volledig in de stijl van je woning.

Poolhouses

In een houten poolhouse kan je ontspannen na een drukke werkdag, of met gasten tijdens het weekend. Poolhouses geven een extra cachet aan elke tuin. Kom zeker eens langs met je plannen en wensen, we maken je droom van een houten poolhouse graag waar.

Slagvensters

Geef je ramen extra cachet en maak je woning inbraakveiliger met houten slagvensters. In onze schrijnwerkerij maken we je houten slagvensters op maat, in verschillende kleuren en modellen. Zo krijg je mooie, functionele en duurzame slagvensters die perfect bij je huis passen.

Erkers

Wie graag een beetje meer ruimte wenst in huis, adviseren wij een erker aan te bouwen. Een houten erker is een soort van woonuitbreiding die veel licht binnenlaat. We maken graag je erkers in de gewenste kleur en stijl, met duurzaam hout.

Binnen onze afdeling buitenschrijnwerk fabriceren wij ook houten dakkapellen op maat. Extra licht, ruimte en een uitbreiding van je dak zijn enkele van de voordelen. We maken gebruik van het beste hout, voor een mooie uitstraling van je dak.

Meer weten?

Bekijk ons buitenschrijnwerk en maak vrijblijvend een afspraak.