Je huis of appartement bouwen of verbouwen?

Onze metsers staan voor je klaar. Want bij Van Der Borgt en Daisy bvba bouwen we al jarenlang huizen en appartementen, zowel voor particulieren als voor verkoop en projectontwikkeling. Tijdens een eerste kennismaking luisteren we naar je wensen, en vertalen we deze naar een woonproject op maat.

We hebben veel ervaring met landelijke stijl en pastorijwoningen, maar ook voor de bouw van een modern huis kan je bij ons terecht. We werken enkel met kwaliteitsvolle materialen van gerenommeerde leveranciers. Van materiaalkeuze tot planning en oplevering, wij volgen alles nauwkeurig op.

Energieprestatieregelgeving voor nieuwbouw en renovatie

Een huis of appartement bouwen en verbouwen moet conform de energieprestatieregelgeving (EPB-normen). Dit betekent dat je aan bepaalde eisen moet voldoen op vlak van:

  • Thermische isolatie: K-peil (globale warmte-isolatie van het gebouw), U- en R-waarden
  • Energieprestatie: E-peil, netto-energiebehoefte voor verwarming, minimumaandeel hernieuwbare energie
  • Binnenklimaat: ventilatie, beperken van het risico op oververhitting

We adviseren je graag rond de EPB-eisen voor jouw bouwproject en kleine of grote verbouwingen. Onze huizen en appartementen bouwen we volgens de wettelijke normen, zo werken wij bijvoorbeeld met ventilatiesysteem type D. We nodigen je graag uit in ons kantoor te Geel om je (ver)bouwplannen samen te bekijken.

Meer weten?

Laat je alvast inspireren door onze talrijke realisaties, en kom kennismaken.