Op zoek naar een partner voor dakwerken?

Je dak timmeren, renoveren en pannen leggen… we doen het graag en goed.

Als schrijnwerkerij zijn wij gespecialiseerd in grote en kleine dakwerken. Ontelbare daken bij nieuwbouw of renovatie in regio Geel en daarbuiten zijn van de hand van onze vakmannen. Geen enkele dakconstructie is ons te moeilijk. We helpen met daktimmer, onderdak, dakisolatie en het leggen van pannen of leien. De dakwerken zijn pas compleet met de juiste goten en afwerking.

Platte daken en hellende daken

Wij zijn je partner voor zowel platte daken als hellende daken. Platte daken werken we af met PVC-dakbedekking van hoge kwaliteit, geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Ook het plaatsen van een lichtkoepel of -straat behoort tot de opties. Voor je hellend dak zijn er betonpannen, gewone pannen, leien of zink. Vraag zeker advies over de pannen die het beste bij je woning, appartement en budget passen. Het leggen van de pannen is een vak apart, maar onze dakwerkers combineren jarenlange ervaring op het dak met een propere werkwijze. Zo zit je snel droog.

Verder voeren we herstellingswerken aan daken uit, of komen we langs voor het isoleren van je dak. Want een goed geïsoleerd dak houdt de warmte binnen in de winter!

Meer weten?

Bekijk alvast enkele uitgevoerde dakwerken, en kom kennismaken.